Lediga tjänster

Lediga tjänster

Confidencen söker scentekniker för perioden juni-augusti 2021

Om tjänsten

Vi söker ett flertal personer för tjänst i varierande omfattning under perioden juni-augusti. Tjänsterna är projektanställningar under Confidencen Opera & Music Festival 2021. Festivalen omfattar dels en större operauppsättning som repar 28 juni – 29 juli för att sedan spela under i princip hela augusti, dels ett flertal mindre konserter som äger rum under de första veckorna i augusti.

 

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av riggning och förberedelse inför föreställning, körande av scenteknik på musikalisk cue under föreställning, iordningsställande efter föreställning, samt att vara med på repetitioner och hjälpa till att lösa vad som behöver lösas under vägs. Confidencen är en historisk teater med klassisk perspektivscen och scentekniken består av block, taljor och knap och är därför stundtals ganska fysiskt krävande.

 

Om dig

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet och/eller utbildning som scentekniker och som skulle vilja jobba på en historisk teater. Du har föreställningsvana och är införstådd med att det vissa repetitioner kan vara mycket väntetid då du ändå behöver hänga med och vara till hands. Vi ser gärna att du är noggrann, ansvarstagande och tycker om att hugga i. Musikalitet och att kunna läsa noter är meriterade men inget krav, liksom erfarenhet av säkerhetsarbete på scen och arbete i historisk miljö.

 

Ansökan ska innehålla CV och personligt brev om max en A4-sida vardera. Skicka din ansökan till rebecka@confidencen.se.
Sista ansökningsdag: 17 maj