Operameny

Operameny

Kombinera ditt besök på Confidencen med en trerätters meny på anrika Ulriksdals värdshus.

Acis and Galatea inklusive middag, ett glas mousserande vin och programbok 995 kronor

Ode to St. Cecilia’s Day inklusive middag, ett glas mousserande vin och programbok 895 kronor

Gäller ej 23/8. Välj kategorin operameny när du bokar din biljett.

Som operameny serverar Ulriksdals Värdshus en skördemeny, ett axplock av det bästa från Värdshusets egen trädgård och samarbetsgårdar. Hela bordet dukas upp med små grönsaksrätter samt det protein som du själv väljer på plats; kött, fisk eller vegetariskt. Avslutar gör du givetvis med dessert! Menyn ändras varje vecka, nedan ges ett exempel på hur menyn kan se ut.

 

Förrätt / Appetizer

Dagens skörd från grönsakslandet
Today’s harvest from the vegetable garden

Varmrätt / Main course

Bakad fläsksida med vinägersky
Baked pork belly with juice of vinegar

eller

Bakad torsk med sandefjordssås
Baked cod with cream sauce

eller

Falafel på linser från Gotland
Falafel made of lentils from Gotland

Grönsaker / Vegetables

Gulärt • Quinoa • Sallad • Färskpotatis • Majrova • Rädisa • Blomkål • Betor • Gurka • Ramslök • Tomater
Yellow peas, quinoa, green salad, new potatoes, turnip, radish, cauliflower, beets, cucumber, ramson, tomatoes

Dessert / Dessert

Sockerkaka med rabarberkompott, kardemummaglass, lättvispad grädde och havrecrumble
Sponge cake with rhubarb compote, cardamom ice cream, whipped cream and oat crumble

Boka här