Medlemmar kan nu boka biljetter och anmäla sig till årsmötet!

Medlemmar kan nu boka biljetter och anmäla sig till årsmötet!

Kära medlemmar!

Våren är i antågande och med den en ny säsong på Confidencen. Det är den 264:e sommaren sedan invigningen i juni år 1753 och den fyrtionde sedan Kjerstin Dellert återuppväckte teatern från dess långa Törnrosasömn.

Det putsas och fejas och förbereds och vår nya VD Fredrik Forslund har fullt upp med programplanering och budgetarbete. Även i år sker visningsverksamheten i samarbete med slottet och ytterligare samarbete med Strömma som erbjuder möjligheten att åka båt ut till föreställningarna och äta en måltid ombord. Ulriksdals Wärdshus erbjuder en Operameny i samband med årets operaföreställning.

Det är ett digert säsongsprogram med barnföreställningar, konserter, opera och, nytt för i år, föreläsningar. Därefter den återkommande musikfestivalen O/Modernt och årets tema är ”Vivaldi – och Återvändandet”. Allt utförligt presenterat i årets generalprogram och på hemsidan. Där kan ni också anmäla er till teaterns elektroniska nyhetsbrev.

 

Vi börjar med att Stockholms Kammarkör sjunger in våren på Valborgsmässoafton. Sedan gästar både nya och gamla vänner. En ny bekantskap är den japansk-svenska sångerskan och tidigare Grammisvinnaren Maia Hirasawa. Sedan följer en stråk-konsert, en Operagala till Jussi Björlings ära, Operahögskolans vårkonsert och i pingst är Mikael Samuelson tillbaka med två program tillsammans med Mats Bergström.

Årets operaproduktion är Glucks Orfeus och Eurydike. Det är en helt ny omarbetad version av Arnold Östman som har premiär i juli. 21 föreställningar i det magiska skenet av levande ljus.

September bjuder återigen på konserter med bl.a. Louise Hoffsten, ett nytt namn här på Confidencen. Nordic Song Festival, Monteverdi 450 år, Huang & Måwe – en dubbelpianokonsert, Näktergalarna, Hovsångaren Karl-Magnus Fredriksson och avslutningsvis en Fransk Söndag med fransk pianomusik och chansoner.

Ni som medlemmar har förtur till biljettbokningen, allmänheten får tillgång den 4 april, så skynda att boka! Använd bifogad talong eller e-posta oss info@confidencen.se

Ett stort tack till alla medlemmar, gamla som nya, för att ni vill vara med och stödja arbetet med att bevara och förnya Sveriges äldsta rokokoteater!

Välkomna till säsongen 2017!

 

Per Arthur Segerström, ordförande                                                  Kjerstin Dellert, Hedersordförande