Anmälan till Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få tips om våra föreställningar.

Nyhetsbrev

Premiär för Orfeus & Eurydike

Nu närmar sig premiären av Orfeus & Eurydike, sommarens efterlängtade opera då hela scenmaskineriet väcks till liv i skenet av levande ljus. Bara tre dagar kvar!


Juni bjuder på Stockholms kammarkör, Mikael Samuelson & Festival O/Modernt!

Veckan bjuder på stämningsfull körsång när vi ger plats på scen för Stockholms kammarkör på torsdag! Mikael Samuelson och Mats Bergström ställer till med Pingstyra när de under Pingsthelgen tolkar några av våra mest folkkära trubadurer.
Den 16 juni välkomnar vi även en av de mest innovativa musikfestivalerna i Europa, Festival O/MODERNT som tillsammans med artister från hela världen bjuder på en hel vecka med konserter! Det vill ni inte missa, vi ses!


Säsongsinvigning och exklusivt erbjudande till Maia Hirasawa!

Våren har äntligen kommit till slottsparken, några tecken på det är fåglarnas kvitter och de gröna små skotten som börjat knoppas på träden. Ett annat säkert vårtecken är att Confidencen under Valborgshelgen inviger en ny säsong med ett fullspäckat program!


Biljettsläpp och premiär för vår nya grafiska profil!

Confidencen får en ny grafisk profil och en ny hemsida. Den nya kostymen gör sin ”första föreställning” i samband med biljettsläppet idag, den 4 april.


Snart drar vi upp ridån för en ny säsong – i ny kostym! 

Confidencen presenterar ett digert konsertprogram med internationella och svenska samarbeten i årets generalprogram. Säsongen 2017 rymmer flera olika musikaliska genrer med (toner av) opera, jazz, blues, pop, visor, klassisk- och barockmusik. I samband med att vi öppnar upp för en ny säsong byter vi också kostym. Till biljettsläppet den 4 april presenterar vi en ny grafisk profil och hemsida. Håll utkik!